مقاله‌ای که به تازگی در مجله علمی نیچر منتشر شده نشان می‌دهد تولید غذا به تنهایی می‌تواند گرمایش جهانی را از مرز خطرناک 1.5 درجه سانتی‌گراد عبور دهد.
کد خبر: ۱۴۰۰۸۵۷
تعداد بازدید : 42

همگام با رشد جمعیت جهان منابع غذایی رو به کاهش است و این امر به ویژه در نتیجه تغییرات آب و هوایی و گرمتر شدن هوا و خشکسالی تشدید می‌شود.

تولید قوت غالب تا سال ۲۰۵۰ تقریبا یک سوم کاهش می‌یابد مگر اینکه میزان انتشار گازهای گلخانه ای در دهه آینده به شدت کاهش یابد و این در حالی است که کشاورزان برای تامین تقاضای جهانی نیاز به تولید ۵۰ درصد مواد غذایی بیشتری دارند.

گفته می شود قیمت مواد غذایی در حال حاضر در بالاترین میزان یک دهه اخیر است و این امر ناشی از اختلال در زنجیره تامین مواد غذایی به ویژه به دلیل همه گیری ویروس کرونا و تغییرات آب و هوایی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها